Hvor er det en fordel at bruge LED-belysning?

Hvor er det en fordel at bruge LED-belysning?

Ønsker du at begynde at drage fordel af de besparelser, som LED-lys giver, men er du ikke sikker på, hvor du kan gøre brug af denne type belysning? Prisen på LED-pærer er faldet markant i de seneste år, så du kan få en masse for pengene. Her kan du læse mere om en række steder, hvor du med fordel kan gøre brug af LED-belysning.

Vælg den rette LED-belysning

I dag er det muligt at finde LED-belysning i mange forskellige former, farver og størrelser. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvad du skal vælge, og hvor du overhovedet kan implementere denne type belysning.

Men heldigvis kan du bruge LED-lys langt de fleste steder, da der findes så mange forskellige muligheder. Det handler bare om, at du skal vælge den rette løsning alt efter, hvor du har brug for lys.

3 steder du kan opgradere til LED-lys for energibesparelser

De fleste kan opgradere deres belysning flere steder end man lige går og tror. LED-belysning vil både lyse klarere og bruge mindre energi.

På badeværelset

På badeværelset har du ofte brug for en kraftig belysning. Her kan du med fordel vælge LED. Dog skal du være opmærksom på, at den valgte lampe skal være i den rette IP-klasse.

Derudover skal du huske på, at du skal hyre en el-installatør, hvis du eksempelvis skal have flyttet en eller flere stikkontakter. Dette er et arbejde, du aldrig selv må give dig i kast med.

I køkkenet

Køkkenet er nok det rum i dit hjem, der bliver brugt allermest. Det er her, at der laves mad, smøres madpakker, laves lektier og spises med familien.

I køkkenet er det især vigtigt med en god grundbelysning, der oplyser hele rummet. Du skal ydermere sørge for, at der er lys ved arbejdszonerne såsom dit køkkenbord. Her kan du vælge at montere alt lige fra et led armatur til spots under dine køkkenskabe.

Rundt omkring udenfor

LED-belysning kan bruges rigtig mange steder udenfor. Du kan oplyse din have eller din terrasse, så du kan nyde disse områder selv, når mørket falder på. Desuden kan du gå rundt i din have uden at være bange for at falde.

Det er ligeledes rart med lys i indkørslen eller ved din hoveddør, så du altid kan se, når du kommer hjem. Samtidigt er det for mange mere trygt og sikkert med udendørsbelysning.

I og med at LED-pærer er de mest økonomiske pærer på markedet, er det altså en fordel at købe disse pærer til brug udenfor. Ydermere er de yderst modstandsdygtige overfor diverse vind og vejr.

LED-belysning er en god investering

Opgradering af belysningen i dit hjem til mere effektive LED-pærer giver dig den samme mængde lys for færre penge. Hver pære tjener hurtigt sig selv hjem igen. Så selvom at disse pærer er dyrere end både glødepærer, sparepærer og halogenpærer, er det i sidste ende en billigere løsning for dig.

Derudover er LED-pærer kendt for at være mere miljøvenlige end andre pærer. De er også ekstremt holdbare, så du skal ikke hele tiden bruge tid på at udskifte dine pærer flere steder i din bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.