Montering af el i badeværelse

Montering af el i badeværelse + pris

Montering af el i badeværelse udføres af Københavns Elektriker i hele Region Hovedstaden.

Du må aldrig selv montere el i badværelse efter en badeværelserenovering hvor belysning er blevet flyttet. Vand og el udgør en farlig kombination. Det gælder især elinstallationerne i dit badeværelse, hvor du bruger vand fra håndvask og bruser tæt på din krop, hvor du bruger barbermaskiner og hårtørrer osv.

Og det er præcis derfor skal du være særlig opmærksom på dine elinstallationer i badeværelset for at beskytte dig selv og din familie mod stød eller brand. Stød er nemlig livsfarligt at få og kan have store konsekvenser. 

Montering af el i badeværelse hos Københavns Elektriker

Vand er afgørende for menneskers sundhed og hygiejne. Desværre er det også en god leder af el. Det betyder, at du kan få et alvorligt stød, når du står i vand, og selv våd hud giver el en nem vej til at passere ind i din krop. Elektriske stød kan forårsage forbrændinger, problemer med hjertet, skader på nervesystemet og ikke mindst sagt død, og dårlige ledninger eller forkert jordforbindelse kan også starte en brand. Derfor bør sikkerhed i dit badeværelses el-arbejde være en af ​​dine primære bekymringer.

Når Københavns Elektriker monterer el i badværelse tager vi ekstra meget hensyn og sørger for følgende;

  • At dine stikkontakter er placeret i en sikker afstand væk fra bruseren at at stikkontakterne kan dækkes til, når de ikke er i brug.
  • Alle stikkontakter i badeværelset skal være udstyret med fejlstrømafbrydere, som kan fornemme, når en elektrisk strøm ikke er korrekt jordet og automatisk slukker for strømmen, hvilket potentielt kan redde en person, der holder en hårtørrer i brusebadet, fra et grimt stød. Denne er også lovpligtigt.
  • Eventuelle udsatte eller ødelagte ledninger i badeværelset udskifter vi med det samme. 
  • Jo mindre ledninger du har i dit badeværelse, jo bedre, så forsænket eller lukket lys er bedre end pærer eller armaturer, der hænger frit fra vægge eller lofter.


Husk at el-arbejde på faste elinstallationer skal udføres af en autoriseret professionel elektriker, så du har sikkerhed for, at arbejdet er udført korrekt, og hvis det ikke er tilfældet, kan du gøre brug af det.

Så kontakt Københavns Elektriker hvis du har brug for hjælp til montering af el i badeværsle.

Vi tilbyder montering af el i badeværelse til en pris fra. 8.500kr inklusive moms. Har du brug en fast pris el i badværelse montering? Skriv til os så vender vil tilbage hurtigst muligt med et tilbud!

Københavns Elektriker tilbyder montering af el badværelse, læs her hvordan vi arbejder med elinstallationer i vådrum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.