Elektriker Gentofte

Elektriker Gentofte

Københavns Elektriker Gentofte er din lokale elektriker døgnvagt med akut el-service i Gentofte, kan du stole på, at vores fuldt autoriserede og forsikrede elektrikere håndterer dine elinstallationer i overensstemmelse med dansk lovgivning og standard. Intet job er for stort eller for lille til Københavns Elektriker Gentofte, så vi håber at du kontakter os med netop din opgave, vi er sikre på at vi vil kunne løse den, så at du bliver meget tilfreds både med service og kvaliteten på opgaven. Naturligvis får du også få en fast pris på din el ydelse som du bestiller hos Københavns Elektriker Gentofte. 

Københavns Elektriker Gentofte står for effektive elinstallationer og pålidelighed

Vi er et familie ejet og familie drevet elektriker firma i Gentofte. Vi går op i at vores kunder aldrig nogensinde kommer fortryde at de valgt os som elektriker firma Gentofte. Københavns Elektriker Gentofte arbejder med kvalitetssikring af elinstallationer hver eneste gang, det er din garanti for veludført lovligt udført el-arbejde. 

Ydelser hos vores elektriker Gentofte

Uanset hvad du leder efter hos en elektriker Gentofte så kan i hjælpe, hvis vi an en eller anden årsag ikke kan håndtere din opgave så viderestiller vi dig til en af mange samarbejdspartnere i Gentofte kommune. Det synes vi ær god service. Du bliver aldrig forladt hos os. Her er nogle eksempler på ydelser som vi kan tilbyde dig i Gentofte:

 • Udskiftning af el-tavle – Vi kan demontere en gammel el tavle og udskifte den til ny. Vi kan også montere en helt ny el-tavle hvis det er tale om et nybyggeri. 
 • Byggestrøm – Byggestrøm er vores spidskompetence, vi har både byggestrøm og byggepladstavler på lager som du kan leje af os, lad Københavns Elektriker Gentofte hjælpe med hele dit byggeprojekt!
 • Nyt el – udskiftning af el – Københavns Elektriker Gentofte har efter årenes gang stor erfaring med udskiftning af el. Har du brug for planering og gratis tilbud på udskiftning af el Gentofte? Kontakt os.
 • Akut elektriker døgnvagt Gentofte – De er aldrig sjovt når der sker noget uheld med el, derfor tilbyder vi at hjælp 24 timer om døgnet i Gentofte. Vi er en akut døgnvagt elektriker Gentofte.
 • Montering af indendørs og udendørs stikkontakt – Det er lidt kryptisk alle love regler omkring montering af udendørs stikkontakt. Vi kender dem alle og kan sørge for en komplet lovlig installation.
 • Montering af Duka Ventilation – Montering af Duka giver et bedre indeklima, Københavns Elektriker Gentofte klarer monteringen på dag.

Som du nu kan se kan vi klare det meste af elinstallation i Gentofte kommune. Har du brug for en pris til en eventuel budget så tilbyder vi selvfølgelig at udarbejde et tilbud til dig gratis. Alt du behøver at gøre er at ringe til os, sende os en besked i kontaktformularen her på siden eller sende os en mail til: kontakt@koebenhavns-elektriker.dk Vores elektriker Gentofte glæder sig til at høre fra dig, uanset om det drejer sig om en lille eller stor elektriker opgave!

 

elektriker gentofte kommune

Hvornår har du brug for en døgnvagt elektriker Gentofte akut?

Ofte ringer vores kunder i Gentofte for at høre om det kræves at vi rykker ud akut til et specifikt elektriker problem. Nogle gange kan det vente og nogle gange er det vigtigt at problemet bliver taget hånd om med det samme. Hvis du ringer til vores lokale døgnvagt elektriker Gentofte så kan vi sparre sammen og finde ud af hvad der er bedst og forsvarligt i dit tilfælde. Her er nogle situationer hvor vi rykker ud akut som elektriker Gentofte:

 • Nogen har gravet et kabel over og strømmen er nu gået i en hel bygning
 • Det er opstået en vandskade og der er kommet vand i en eltavle
 • HPFI relæet bliver ved med at slå fra selvom at kunden har prøvet at skifte sikring
 • Der er intet lys i bygningen fordi at strømmen er gået
 • En person har boret ind i et kabel i væggn

Hver dag opstår lignende problemer og Københavns Elektriker Gentofte har løst alt hvad du kan forestille dig. Vi er derfor en billig elektriker Gentofte, da vi arbejder så effektivt er det sjælden tilfældet at du behøver betale for mange timer unødvendigt, når du bruger os som din lokale elektriker Gentofte.

"I en rigtigt kedelig situation hvor jeg boret ind i en hovedledning kom Nicolai Elektriker hos Københavns Elektriker og reparerede skade, han var også flink og fik mig på bedre humør"
Mathias Kruse

Elektriker Gentofte priser

Du funderer sikker på hvad det koster at bestille en elektriker Gentofte, det er du ikke alene om. Vi ved at prisen er en faktor for mange. Elektriker priser er lidt mere end hvad de er i andre brancher. Det er det mange gode grunde til. Som elektriker kræves nemlig autorisation og kvalitetssikring og det er alene elinstallatøren som ansvarer for det i et elektriker firma. 

Københavns Elektriker Gentofte tilbyder faste lave priser på elektriker tilbud og kan give mængderabat hvis der er meget som skal laves. Vores timepris er 640kr eksklusive moms. I vores elektriker pris Gentofte indgår servicevogn, miljøtillæg kvalitetssikring og en elektriker eller elinstallatør.  

Her er nogle priseksempler på elektriker Gentofte ydelser:

– Montering af DUKA One S6 – håndværkerfradrag og eksklusive moms. 7900kr med komplet montering og hulboring

– Ophængning af lampe – fra 1.500kr for første timen inklusive moms og servicevogn med miljøtillæg

– Komplet el-renovering i 2 værelses lejlighed inklusive el-tavle fra 68.000kr eksklusive moms. 

Københavns Elektriker Gentofte er et sikkert valg af elektriker 

Vi er en del af Norh og et fuldt autoriserede, alle vores elektriker har de rette uddannelser og er forsikrede. Vi har alt i alt 640 anmeldelser på hele nette og du hellere end gerne spørge om referencer på lignende opgave som du søger elektriker til. 

Københavns Elektriker Gentofte tilbyder også op til 5 års garanti på de mest almindelge elektriker ydelser i Gentofte kommune. 

"Montering af 3 Duka One, fik en gratis stikkontakt med i prisen, jeg vil bruge dem igen hvis jeg har brug for en elektriker fremtiden, der siger alt. Tak"
Anders Kragh
Afspil video om Københavns Elektriker Amager døgnvagt kører akut

25 års erfaring som elektriker Gentofte kommune

Vores eget dygtige og erfarne elektrikere Gentofte kommune gennemgår regelmæssigt uddannelse. Dette hjælper med at holde deres færdigheder skarpe og kendskab til de nyeste branchestandarder opdateret. Som et resultat får du garanteret det højeste serviceniveau af branchens bedste eksperter, der virkelig kender deres ting. Hertil kommer, at hvert udrykningskøretøj er udstyret med de nyeste værktøjer og almindelige reservedele. Så de er fuldt udstyret til at levere en række elektriske tjenester på stedet hvor det er brug for det.

Faktisk kan Københavns Elektriker gentofte håndtere mange elektriske problemer på bare et enkelt besøg – hvilket sparer dig for unødig nedetid og besvær samt holder priserne på elektriker Gentofte nede.

Kontakt os nu og en af vores venlige elektrikere i Gentofte vil med glæde drøfte dine behov og give dig et gratis tilbud. Komplet sortiment af el-services tilbydes inklusive ekspertrådgivning og assistance med dit elektriske system i hjemmet har vi dig dækket. Fra sikkerhed og belysning til e-tavleopgraderinger, montering af udendørs stikkontakt og meget mere. Hver el-service udføres med minimal belastning og vi tilpasser os efter dig.

Selvfølgelig rykker vi også op efter og hver eneste gang!

Københavns Elektriker Gentofte til erhverv

Med en stærk forpligtelse til at levere det højeste niveau af kundeservice, levere hurtige vendinger og opbygge langsigtede relationer med vores virksomheds kunder i Gentofte, garanterer vi at tilfredsstille dine behov af en effektiv elektriker til tiden og til budgettet. Alt, hvad du har brug for for at holde dit elektriske system kørende og kompatibelt, er her ét sted .

Vores elektriker Gentofte tilbyder konkurrencedygtige service aftaler med billige elektriker døgnvagt priser Gentofte. Vi kører hvornår som helst på dagen eller natten, når du ringer til os, så straks du ringet til os er der den rette person, klar til at tage fat på dine bekymringer og sende den nærmeste elektriker i Gentofte. Uanset hvor stort eller småt problemet er, er vores akut døgnvagt elektriker Gentofte fuldt udstyret til at håndtere de fleste elektriske problemer i et besøg. Vær sikker på, at dit elektriske system vil være i gang som normalt om kort tid! 

"Jeg havde brug for en elektriker i Gentofte en tidlige lørdag morgen før jeg skulle afsted og så gæster. Københavns Elektriker kom hurtigt til min adresse og læse problemerne indenfor 30 minutter! Helt perfekt!"
Anna Lorentzen

I Gentofte kører vores elektriker hver dag længst de store veje i kommunen, veje som Strandvejen, Kildegårdsvej, Turbovej, Bernstorffsvej og Tranegårdsvej, ring til os hvis du har brug for en akut elektriker døgnvagt i nærheden af disse veje.

Københavns Elektriker Gentoftes bedste sikkerhedstips tip hjemmet

El-sikkerhed er ikke ligefrem almindelig viden, men det er meget vigtigt at huske på, vi hos Københavns Elektriker Gentofte er glade for at dele med os af gode råd og tips, som du kan bruge når du er hjemme i din bolig eller ude på arbejde. Her er fire sikkerhedsregler vedrørende sikkerhed i boligen der hjemme, som alle bør følge for at holde deres familie og hjem sikkert.

1. Hold alle små dele og ting og små fingre væk fra stikkontakter

Selvom dette er en ret velkendt regel blandt voksne, skal du sørge for at opdrage de yngre omkring dig til aldrig at stikke noget, såsom et legetøj eller en gaffel, ind i en stikkontakt. Vi hos Københavns Elektriker Gentofte vil gerne anbefale at du køber en pakke plastikudtagsdæksler for at forblive ekstra sikker. 

2. Overbelast ikke dine forlængerkabler

En måde, hvorpå du potentielt kan forårsage et overbelastet el-system og starte en brand, er at overbelaste en forlængekabel med en overflod af el-apparater. Sørg for aldrig at tilslutte for mange ting til en forlængekabel, og frakobl alt, hvis du ikke bruger det. Hold dine store el-apparater tilsluttet forskellige dele af dit hjem for at sikre sikkerheden af ​​dine elinstallationer og apparater. 

3. Hold dine elektriske hårapparater, f.eks. hårtørrer langt væk fra vand

Sørg for at være ekstra forsigtig, når du bruger en hårtørrer eller fladjern, når det er fugtigt på dit badeværelse. En god ting at huske er at aldrig bruge noget, der skal tilsluttes væggen, når du sidder i badet. Det er er supervigtigt råd fra vores elektriker i Gentofte. 

4. Træk altid et kabel ud af stikkontakten ved stikket

Det er vigtigt at huske aldrig at trække en ledning ud af en stikkontakt ved selve ledningen. Dette kan belaste den indvendige ledning, og det kan gøre nogle omfattende skader på indersiden af ​​ledningen, hvis det gøres ofte nok. Gør det til en vane at trække en ledning fra væggen i stikket for at undgå at beskadige ledningen og potentielt blive en fare.

Husk altid disse fire grundlæggende regler for at sikre din og din elskedes sikkerhed mod elektrisk stød eller mulig brand, og for at kontakte os hos Københavns Elektriker Gentofte for at hjælpe med enhver af dine elektriske installationer eller elektriske reparationer!

2 reaktioner

 1. Hej med jer!
  Vi har købt ny lejlighed og der skal laves nogle ting før vi flytter ind. Vi har sendt jer en mail.

  Mvh Jonas Dysselgård

  1. Hej Jonas
   Tak for din mail og kommentar på vores side om elektriker Gentofte.
   Vi har vist været i dialog om din opgave, som vi ser frem til at udføre her lige om lidt!

   Forsat god dag i regnvejret!

   Dbh Københavns Elektriker Gentofte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.