Elektriker Gentofte

Elektriker Lyngby

Professionel elektriker Lyngby – Københavns Elektriker Lyngby er et landsdækkende elektriker firma, der har kompetente elektrikere, som hver især er specialiseret i sine egne respektive områder. Det betyder for dig som kunde, at den elektriker der bliver sendt ud til din opgave altid vil have mange års erfaring i din opgave. Derfor er vi et oplagt valg, hvis du skal bruge en elektriker Lyngby. Vi er som sagt landsdækkende og dækker selvfølgelig også andre områder. Der kan bl.a. disse nævnes: København, Valby, Nørrebro, Østerbro og mange andre områder både på sjælland, Jylland og Fyn.

Gennem flere år har vi hjulpet mange af vores kunder i Lyngby og de har altid været glade for vores værdier, som blandt andet er:

 • Høj kvalitet
 • Fokus på kundeservice
 • Rimelige priser

Vi har derfor også tilegnet os stor erfaring i de gængse el installationer, som findes i langt de fleste boliger i Lyngby. Det kan derfor vise sig, at være en stor fordel at benytte sig af Københavns Elektriker Lyngby, hvis du har brug for en autoriseret elektriker i Lyngby

Serviceorienteret elektriker Lyngby med fokus på kundetilfredshed og kvalitet

Som det erfarne elektriker firma vi er, ved vi at kundetilfredsheden er ekstrem vigtig. Vi har derfor ekstra fokus på din tilfredshed med vores el arbejde og den el installatør, du får tildelt. Vores kunder er utrolig glade for den ekstra indsats vores elektrikere og el installatører gør for at gøre dig som kunde glad. Vi har mange afdelinger i Danmark, og som et landsdækkende elektriker firma, kan vi udover at være det ideelle valg som din elektriker Lyngby, så kan vi også hjælpe dig med el arbejde, hvis du bor andre steder end København, Sjælland og omegn. Vi har også kunder i resten af landet.

 

" Fik fantastisk service af Københavns Elektriker når jeg skulle have komplet nyt el I mit hus. Flere måneder efter projektet, skulle jeg bruge en elektriker akut, hvor min mand kom til at grave et kabel over i haven, Københavns Elektriker kom og hjalp med det samme. Anbefaler dem til alle som jeg kender der skal bruge en elektriker."
Anette

Københavns Elektriker Lyngby betjener områderne med akut el-service omkring vejene Lyngby Hovedgade, Nybrovej, Jægersborgvej, Klampenborgvej og Hjortekærvej nær Jægersborgs Dyrehave i Lyngby kommune.

Vi er et alsidigt elektriker firma Lyngby som vægter kvalitet højt. Vores mål er at være den bedste elektriker i Lyngby og tilbyde høj kvalitet på el ydelser til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker at være effektiv når det brænder på og tilbyder derfor akut elektriker døgnvagt Lyngby 365 dage om året. Du kan fx ringe til os når der sker noget uheld med en elinstallation, årsagerne til problem eller strømsvigt er sandsynligvis mange, her er nogle almindelige ting som kan ske og gør at du vil have brug for en døgnvagt elektriker Lyngby akut:

– Strømmen er gået, du mangler strøm
– Du har forsøgt at skifte sikring uden held
– HPFI -relæ bliver ved med at slå fra
– Du har spildt vand i din eltavle
– Der er gået ind i en stikkontakt, eller det lugter brændt el
– Nogen er gravet over et kabel i din have
– Der er blevet boret i kabel i væggen

Som du forstår har København Elektriker Lyngby prøvet det meste uheld med el. Det er ingen opgave som vi ikke kan løse akut. I vores servicebiler har vi alt nødvendigt værktøj for at kunne løse dit problem med el. Vores døgnvagt elektriker Lyngby har også et hoved lager i nærheden, hvis det skulle mangle noget specifikt. Oveni samarbejder med A & O og kan mod gebyr åbne deres butik og få præcis de reservedele der det er brug for ved dit akutte problem.

Vi har fx repareret en overgravet stikledning og om aftenen har vi hentet en ny hos AO, som vores døgnvagt elektriker Lyngby har repareret akut! Vi løste problemet med den overgravede stikledning, samme aften, så at området kunne få lys igen.

 

 

Elektriker Lyngby akut døgnvagt -Ét komplet elektriker firma

Har du brug for en elektriker Lyngby eller er du i tvivl?

Københavns Elektriker Lyngby får ofte spørgsmål om hvorvidt kunden selv må hjælpe til. En hjælpende hånd er aldrig fokert, når det kommer til at effektivisere vores el-arbejde. Dog er det ikke så mange ting du selv lovligt må udføre vedrørende elinstallationer.

Her er 5 elinstallationer du selv må udføre

Hvis du er virkelig forsigtig, er der dog nogle undtagelser for elektrisk arbejde, du faktisk må lave selv. Når du arbejder med faste installationer – f.eks. Stikkontakter, kontakter eller et loftarmatur – er det vigtigt, at du slukker for HPFI-relæset eller strømmen, inden du starter. Hvis det er et apparat, du skal reparere, trækker du selvfølgelig altid stikket ud fra stikkontaktet. det er også vigtigt at du ser til så at ikke nogen anden slår strømmen til imens du arbejder,  lad alle vide at du arbejder med el – så ingen tilfældigt slår strømmen til ved et uheld. Desværre har det sker for nogle af vores elektriker Lyngby kunder.

København Elektriker Lyngby, du må selv udføre disse opgaver;

 • Udskift permanent installerede kontakter og vægstik (maks. 16 ampere) – Sluk først for strømmen, og kontroller, at der ikke er spænding i kontakten, før du påbegynder arbejdet.
 • Ophængning af lampe – Forudsat at du ved, hvad du laver, ellers skal en autoriseret elektriker Lyngby udføre arbejdet.
 • Reparer og udskift dele i ødelagte kabler til et apparat som ikke er tilsluttet et stikkontakt -Hvis en ledning er kommet af, eller hvis isoleringen er blevet beskadiget, må den ikke repareres. Du kan dog afskære den ødelagte del. Men husk, at du kun kan udskifte ledningen, stikket og led stikket med samme slags materiale som før. Hvis du har en lampe, som du vil skifte stikket til en anden type – f.eks. En jordet til en jordet – eller på husholdningsapparater), skal den overlades til en professionel elektriker Lyngby.
 • Udendørs belysning – med lavspændingssystem – Der er faktisk belysning, som du selv må installere også udendørs. I dag er der masser af forskellige lavspændingssystemer på markedet, som du kan installere selv samt soldrevne armaturer. Kontroller, at de er egnede til udendørs brug (og kan modstå fugt, kulde, varme og sol).

 

Alt anden elinstallation skal overlades til en autoriseret elektriker Lyngby, hvis du bor i Lyngby kommune. Selvfølgelig kan du også bruge elektriker firma fra anden bydel. Københavns Elektriker Lyngby vil anbefale lokalt, så sparer du som regel både penge på kørsel og timepris (tiden hvor elektrikeren sidder i bilen og kører fra A til B).

 

" Jeg fik god rådgivning og hjælp af Københavns Elektriker Lyngby når jeg skulle bruge nyt el i køkken, montering af USB stikkontakt og andre smarte løsninger som jeg er ekstremt glad for i dag, som jeg slet ikke havde tænkt på fik jeg info om, derfor anbefaler jeg deres elektriker Lyngby!"
Mads Andersen
Elektriker Lyngby priser

Elektriker Lyngby priser

Mange af Københavns Elektriker Lyngbys kunder stiller os spørgsmål omkring hvad forskellige ting koster at du udført af vores autoriserede elektriker Lyngby. Svaret er sjælden simpelt. For at kunne give en fast pris har vi brug for at vide hvad din opgave kræver. Det kan vi sammen finde ud af, vi anbefaler at du sender os en mail: kontakt@koebenhavns-elektriker.dk og vedhæfter lidt billeder på situationen, så er det nemmere for os at udarbejde et tilbud, et tilbud på el-service i Lyngby er altid gratis at få via mail og telefon og er altid 100% uforpligtigende. 

Her er nogle priseksempler på elektriker Lyngby  ydelser:

Montering af DUKA One S6 – håndværkerfradrag og eksklusive moms. 7900kr med komplet montering og hulboring

Montering af lampe – fra 1.500kr for første timen inklusive moms servicevogn, og miljøtillæg

Komplet el-renovering i 2 værelses lejlighed inklusive el-tavle fra 68.000kr eksklusive moms. 

Trygt og pålideligt valg af elektriker Lyngby 

Trygt og pålideligt valg af elektriker Lyngby 

Alle vores elektrikere i Lyngby har den rette uddannelse og svendebrev som elektriker. Du kan derfor være sikker på at du vil få en erfaren elektriker il din opgave. Vi her stor erfaring med elinstallation i bygninger og vores kerne kompetence er;

 • Udskiftning af el-tavle
 • Byggestrøm – byggepladsbelysning
 • Montering af Duka One
 • Opsætning af stikkontakter – indenfor og udendørs stikkontakter
 • Akut døgnvagt elektriker Lyngby, fejlsøgning og reparation
 • Nyt el og udskiftning af gammelt el.
 

Selvom at lige din ydelser ikke er med på listen, så kan vi med garanti løse den hvis det handler om en bolig elinstallation. Skriv til os så får du en pris på elektriker Lyngby og din opgave. 

"Super god service en søndag hvor jeg havde brug for en akut elektriker i Lyngby, jeg kunne ikke selv finde det stikkontakt som brændt sammen, elektrikeren fandt problemet på 10 minutter og reparerede fejlen"
Lone Smidth

Et samarbejde du kan glædes over i Lyngby

Vi tilstræber altid at give dig en god oplevelse og høj kvalitet. Vi efterstræber ydermere at give dig et resultat, som sikrer glæde mange år frem. Fordelene ved at vælge os som din elektriker er mange:

 • Over 11 års erfaring med elektriker opgaver
 • Autoriseret elektriker Lyngby med spidskompetence i former for el arbejde
 • Høj kvalitet ved el installationer
 • Lokalkendte elektriker i hele landet, hvad enten du bor i Lyngby, Frederiksberg etc.
 • Rådgivning og vejledning fra kompetent el installatør

Udover disse fordele, så lever vi primært af mund til mund anbefalinger. Det er en fordel for dig som kunde, i og med det sikrer at vi går den ekstra mil for at få den tilfredse kunde. Du kan altid læse mere om vores anmeldelser er på hjemmesiden. 

Det skal siges, at du altid kan få rådgivning, hjælp og vejledning helt kvit og frit, når du ringer til os. Så spørg os gerne om dine installationer, før vores arbejde påbegyndes. Spørgsmålene kan bl.a. lyde på: Hvad koster jeres elektriker ydelser? Får jeg noget garanti for jeres arbejde? Spørgsmålene er mange, men vi kan helt sikkert komme med både gode råd og gode svar. Det koster ikke noget at spørge, men det kan koste dyrt at undlade.

Få udført el arbejde af en professionel el installatør og elektriker Lyngby

Det kan være fristende nogle gange lige at ordne stikkontakten selv, men det er ikke det værd og oftest kan dine el installationer både være til fare men også ulovlige. Så kontakt altid en autoriseret elektriker og få noget rådgivning samt vejledning. Vi tilbyder som sagt mere end gerne rådgivning og giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Så mangler du elektriker Lyngby? Så kan du enten kontakte os via telefon, på mail eller via formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ofte stillede spørgsmål vedr. valg af elektriker Lyngby

Hvilket elektriker firma skal jeg vælge?

Når du skal vælge et elektriker firma kan det være vigtigt at undersøge forskellige elektriker firmaer Lyngby. Der er utrolig mange elektriker firmaer på Frederiksberg, og det kan derfor virke som et umuligt valg. Kvaliteten af de forskellige firmaet svinger også utrolig meget. Det samme gør prisen. Du skal også gøre dig tanker om, hvad der er vigtigst for dig. Er det at prisen er fordelagtigt, eller er det kvaliteten? Eller måske en kombination, hvor du får mest for pengene.

Hvordan ved jeg om elektriker firmaet er godt?

Når du har snakket med elektrikeren, så er det vigtigt du både stoler på din mavefornemmelse, men også kigger efter tidligere kunders oplevelse med firmaet. Du kan tjekke dem på trustpilot, Facebook siden og deres google anmeldelser. Hvis du finder en elektriker Lyngby, som har et par dårlige anmeldelser skal du ikke være helt skræmt. Det er ret normalt at et firma, som udfører 3-4 opgaver om dagen, en gang i mellem får nogle dårlige anmeldelser fra urimelige kunder. Det er også meget normalt, at der en sjælden gang begås nogle fejl. Du skal dog holde øje med besvarelsen af de dårlige anmeldelser. Hvis du kan se at firmaet er løsningsorienteret og gerne vil have tilfredse kunder, er det endnu et godt tegn. Er de derimod barnlige, hånlige, patroniserende eller andet skal du holde dig langt væk.

Afspil video om Københavns Elektriker Amager døgnvagt kører akut

Kontakt os nu og få den hjælp du står og mangler

Uanset hvor du befinder dig i Lyngby kan du stole på, at Københavns Elektriker Lyngby håndterer alle dine mindre og større behov af elektriker Lyngby – til tiden, til budgettet og i overensstemmelse med dansk lovgivning
Københavns Elektriker Lyngby løser alle former for el-ydelser at fra rutinemæssig vedligeholdelse til installationer hvis byggestrøm skal etableres, vores elektriker Lyngby har viden og erfaring til at klare selv de hårdeste elopgave med et smil.
Endnu bedre er hver el-service dækket af en håndværksgaranti for at give dig absolut ro i sindet. Kort sagt, hvis du ikke er tilfreds, er vi heller ikke det!
Bedst af alt? Dit hjem og din virksomhed behandles med respekt fra start til slut. Der gøres alt for at holde belastningen til et minimum. Så du kan komme i gang med din dag i fred og ro. Plus, når elinstallationen er udført, forlader vi stedet lige så rent som vi fandt det … nogle gange i bedre stand.

Hvorfor vælge en lokal elektriker Lyngby?

Du spørger måske dig selv til at begynde med hvor finder jeg en god elektriker i Lyngby. Kontakt os så du kan forvente hurtig svartid døgnet rundt hele året rundt.
For det andet, på trods af at vi er en lille familie drevet virksomhed, har vi de store navnes færdigheder og alle muligheder – dog med den venlige, personlige service, som kun en lokal virksomhed kan tilbyde. Og vores elektrikere i Lyngby gennemfør regelmæssig uddannelse for at holde deres færdigheder og viden om de nyeste branchestandarder skarpe.

Den sidste fordel med at vælge en elektriker Lyngby lokalt; Du sparer penge på timeprisen!

"Opsætning af udendørs stikkontakt, alt gik som efter bogen, kommunikationen kørte fejlfrit og jeg fik det præcis lige som jeg håbede på!"
Jonas Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig