Har du boret i kabel i væg? Lad København Elektriker døgnvagt, akut hjælpe dig med reparation af ødelagt ledning i væg

Boret i kabel i væggen – reparere ødelagt ledning

Har du boret i el kabel i væggen er der ikke meget andet at gøre end at kontakte en professionel autoriseret elektriker som kan reparere ødelagt ledning. Hvis du har fået stød er det vigtigt at du også ringer til din læge, eller lægevagten udenfor din egen læges normale åbningstid.

Stød er nemlig livsfarlig og du bør undersøges med EKG. 

Find telefonnumre til lægevagten i din region her.

Du er ikke alene

Det sker næsten hver dag at nogen er kommet til at bore ind i kabel, kun i Danmark. Reparation af ødelagt ledning i væg er en almindelig ydelse hos Københavns Elektriker. Faktum er at vi reparerer en ødelagt kabel næsten hver dag, kun i København. Hvis du boret i kabel må du aldrig selv forsøge at reparere ledningen, arbejdet kræver nemlig autorisation. 

Se her hvordan vi reparere kabel i væg  som er boret ind i hos kunde. Her er det en lille skade på et kabel, en simple svejsning er derfor tillstrækkeligt ved dette tilfælde. 

Nogle gange kan kablet følge med boret og trække kablet ud fra el-tavlen og andre steder. Ved dette tilfælde så skal hele kablet udskiftes og det er et mere omfattende arbejde. 

Sådan reparerer vi boret kabel over

1. Vi gør plads i væggen

Før vi kan starte arbejdet med at svejse ledningen sammen igen er vi nørd til at fjerne lidt gips fra væggen, eller eventuelt banke kablet fri i en betonvæg.

Elektrikeren klipper kablet over hvor de er beskadiget og samler hver leder sammen med tyller.

Boret i kabel - Ødelagt ledning, Akut reparation elektriker
Efter at der er blevet boret i et kabel så er der oftest små grater på ende stykket af kobberleder.

2.  Samler og svejser kablet

Efter at der er blevet boret i et kabel så er der oftest små grater på ende stykket af kobberleder. Den klipper man lige så fint af, så at man får en stum ende som kan passe in i tyllen. 

Plastik isoleringen bliver på alle lederne afklippet så at der er dobbelt isoleret på alle kobberledninger, det er et lovkrav

3. Krympeflex

Krympeflex er et plastikrør som bliver det side hårde ydre skal ved kabel reparation af ødelagt ledning. Krympeflex placeres før man svejser og er det det sidste lovpligtige beskyttende  og isolerende lag. 

Krumpfleksen er bøjelig imens den er varm, så de er meget vigtigt at man lige er forsigtig lige efter. Når den er hærdet er den hård som sten og så er det bare at mure ind kablet i væggen igen. 

Krympeflex er et plastikrør som bliver det side hårde ydre skal ved kabel reparation af ødelagt ledning.

Lad Københavns Elektriker hjælpe dig når du har boret i kabel i væg

Lad os hjælpe dig hvis du står i den uheldige situation hvor du har skåret eller boret et kabel over. Vi har stor erfaring med at reparere ødelagte kabler. Vi er en akut døgnvagt elektriker, så du kan ringe til os lige når det passer dig eller direkte efter at skaden er sket. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.