Københavns Elektriker Amager

Elektriker Amager

Københavns Elektriker Amager er et elinstallatør firma og en elektriker med døgnvagt på Amager. Vi har sammen stor erfaring med fejlfinding og vores succesrate er 98%, vi har derfor stor selvtillid i at kunne hjælpe dig ved behov af akut døgnvagt elektriker Amager.

Københavns Elektriker Amager tilbyder alt af el og har stor erfaring med service opgaver

Serviceopgaver er vores mission, eller vores mål er at være den bedste service elektriker Amager og i København S og omegn. Her er nogle typiske service opgaver hos Københavns Elektriker:

 • Lampeopsætning
 • Montering af ny stikkontakt
 • El i køkken
 • El i badværelse
 • Udskiftning af pære i komfur
 • Reparationer af el apparater
 • Hvidevareservice

Electrician wire on the white walls

Københavns Elektriker monterer ekstra stikkontakt på Amager

Derfor skal du vælge os som din elektriker Amager

Vi er et familiært elektrikerfirma Amager, og du skal vælge os om du går op i at få den bedste service og ønsker et arbejde af højeste kvalitet! Det er nemlig det vi leverer hver gang ude hos vores kunder på Amager.

Købehavns elektriker Amager kontakt os nu

Du kan med fordel indhente en elektriker pris Amager her. Eller så kan du ringe til os og få en hurtig pris på en mindre serviceopgave. De priser vi opgiver i telefon er altid inklusive moms!

Københavns Elektriker Amager startede med et klart mål: at tilbyde en økonomisk og professionel elservice med akkrediterede og erfarne elektrikere. Det er det, der blev efterspurgt, og det har vi ønsket at tilfredsstille. Derudover deltager vi i alle former for døgnvagt elektriker Amager opgaver.

Der er praktisk talt ikke noget elinstallation, vi ikke kan udføre, her tilbyder vi en lille liste over vores mest almindelige elektrikerydelser hos vores Elektriker Amager:

 • Ny el-tavle
 • Aircondition og varme
 • ADK, videointercom og antenner
 • Indendørs og udendørs belysningssystemer i alle typer lokaler
 • Vedligeholdelse elinstallationer
 • Reformer i elinstallationer
 • Reparation af elektriske problemer, overophedning og kortslutninger
 • Reparation af diverse el
 • Professionel elektriker Amager med mere end 25 års erfaring
 • Udskiftning af sikringer og afbrydere
 
Læs mere: almindelige ydelser hos København Elektriker Amager
 

Vi tilbyder altid vores kunder en omfattende, økonomisk og professionel el-service. Og derudover garanterer vi også alt vores arbejde, fordi vi er specialister med stor erfaring inden for sektoren og til at udføre alle former for el-arbejde og elektriske installationer. 

Vi har de bedste fagfolk i elbranchen, fagfolk, der er el-installatører, så vi kan udføre fra undersøgelsen og det indledende projekt for enhver installation, til det endelige budget og mål, der er nødvendigt for at indgå elforsyning med forsyningsselskaberne . Vi kan også udføre gennemgang af gamle elektriske installationer, når de er tilpasset de gældende regler, af procedurerne for at indgå den passende strøm til hver enkelt kundes behov og for at lave energieffektivitetscertifikater, når kunden har brug for det til at sælge. Eller udleje en ejendom.

Elektriker Amager til privat og erhverv

Vi er professionelle elektrikere med stor erfaring, takket være dette kan vi arbejde med garantier på alle områder af el. Reparationer af elektriske nedbrud og problemer med el håndterer vi hurtigt og korrekt. Vi udfører alle former for elektriske installationer, og vi har mange års erfaring. Et af de hyppigste problemer er kortslutninger. De kan være farlige og forårsage alvorlige ulykker, så det første du skal gøre er at afbryde den elektriske strøm og kigge efter oprindelsen til den kortslutning. Vores elektriker Amager kan lokalisere årsagen til problemet ved at gennemgå installationen og foretage de nødvendige reparationer for at forhindre, at den gentager sig, udfører.

Elektriker Amager med el døgnvagt

Københavns Elektriker Amager reparerer også nedbrud forårsaget af strømafbrydelser eller når du har problemer med strømmen. Når strømmen går ud, kan det skyldes fejl uden for den berørte ejendom, fejl i den elektriske understation, der forsyner elektricitet eller skader på en strømledning. Men når problemet er i hjemmet eller lokalerne, kan det skyldes en overbelastning, højere forbrug end det kontraherede, en kortslutning på grund af noget elektrisk udstyr i dårlig stand osv. I så fald løser vi det hurtigt og træffer de nødvendige foranstaltninger, så det ikke sker igen. Vi har en autoriseret elektriker til at udføre alle former for elektriske reparationer. Samt så udfører Københavns Elektriker Amager alle former for elinstallationer.

Installationer og reparationer af enhver elinstallation hos Københavns Elektriker Amager 

Installation og reparation af enhver elinstallation. Som installatører og fagfolk, som vi er, kan vi udføre en lang række tjenester inden for dette område, herunder lav- og højspændings elektriske installationer, renoveringer, legaliseringer og projekter, elektrisk rådgivning og energirevision og transformationscentre.

Københavns Elektriker Amager skal du vide altid er åbent, vores el-service giver dig mulighed for at genoprette lyset i de små timer om morgenen, så hvis strømmen går ud, og det er sent, kan du altid ringe til Københavns Elektriker Amager så løser vi dit elektriske problem.

Elektriske reparationspriser
Vi tilbyder seriøsitet, hastighed og garantier for et perfekt færdigt job og i overensstemmelse med alle gældende regler. Autentiske fagfolk, der udfører alle former for arbejde med garantier og til overkommelige priser.

 

electric machines, switches, isolated on white background

København Elektriker Amager tilbyder alt indenfor el faget

Hos os kan du få alt dit behov af elektriker tilgodeset, du udfører alt af elinstallationer til privatpersoner og så erhverv. Vores ydelse liste er lang. Selvfølgelig er der nogle former for opgaver som er mere almindelige for vores elektriker Amager at løse og det er belysningsløsninger som vi går i dybet med her.

Andre almindelige ydelser hos Københavns Elektriker Amager er:

 • Opgradering af el-tavle – Her går vi ind of tilføjer ekstra gruppe i din el-tavle så at dit behov av strøm matcher alle de morderne apparater og elinstallationer.
 • Montering af ekstra stikkontakt – Det er almindeligt at der mangler et stikkontakt i de moderne badeværelse, eller måske mangler du et andet sted. København Elektriker Amager kan monterde både udendørs og indendørs stikkontakter og tilføje til eksisterende elinstallation. 
 • Udskiftning af el-tavle – Er din el-tavle gammel og umodern, der kan være mange årsager til hvorfor du gerne vil udskifte din el-tavle, København Elektriker Amager kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning.
 • Nyt el, El-renovering – Gamle huse og lejligheder hvor der ikke blevet udskiftet el på 50 år har måske brug for nyt el. København Elektriker Amager kan hjælpe med både planering og komplet udskiftning af dit gamle el til nyt. 
 • Duka One Ventilation Montering – Få et bedre indeklima med Duka One, kontakt os og vi forklarer dig hvor nemt det faktisk er.
 • Akut elektriker døgnvagt Amager – Viste du at vi altid har åbent og at du altid kan ringe til vores akut døgnvagt elektriker Amager hvis du står i akutte problemer med din el? Vi er der altid for at hjælpe, ring til vores døgnvagt el telefon; 7742 2222, så er en elektriker på adressen hos dig indenfor 30 minutter på Amager. 

 

Københavns Elektriker Amager er specialister i montering af lampe og belysning

Vi dækker alle dine behov når det handler om belysning og Montering af lampe. Ring til Københavns Elektriker Amager når som helst for at tale med vores eksperter i belysning og opdag, hvorfor Københavns Elektriker Amager er dit bedste valg til boligbelysningsløsninger på Amager og i hele København S.

Indbygning spots i forsænket loft

Forsænket belysning (spots) er blevet meget populært at installere i mange danske hjem, da det giver et, rent og moderne udseende. Spots kan bruges målrettet, til at fremhæve et kunstværk eller til at belyse et helt rum. Ønsker du en mild, fyldig glød i dit badeværelse? Vil du forbedre den eksisterende belysning i din stue? Københavns Elektriker Amager kan det hele. Forsænket loft med spots findes i mange forskellige udførelser og typer, og giver mulighed for alle budgetter og individuelle smag. Vores specialiserede elektrikere Amager står til din rådighed for at finde den perfekte løsning. Tøv ikke med at stille os alle dine spørgsmål.

Belysning under skabene

Når du har brug for direkte, effektivt lys til madlavning eller kontorarbejde, er belysning under fx et skab den foretrukne løsning. Findes i mange forskellige typer, såsom lysstofrør, lavspænding og LED, giver underskabsbelysning som loftbelysning eller en pendellampe ikke kan matche.

Sikkerhedsbelysning

Vi forstår, at ingen kan lide at tænke over disse ting, men kriminelle handlinger som indbrud er desværre en realitet på Amager, ret belysning kan give dig et effektivt, overkommeligt måde at let vedligeholde sikkerhedsbelysningssystem. Københavns Elektriker Amager arbejder sammen med dig for at sikre, at intet hjørne af dit hjem forbliver i skyggen. Faktisk har forskning vist, at hvis en ejendom er godt oplyst, vil en tyv sandsynligvis gå videre til en mørkere ejendom i stedet for at tage risikoen for at blive set.

Bevægelsessensorlys i forbindelse med permanent belysning giver et ekstra tæppe af sikkerhed på mørkere dele af din ejendom. Batteridrevne lamper, genopladet via solenergi, er en tilgængelig mulighed. Lad vores elektriker Amager hjælpe med at beskytte din ejendom og din familie – ring til os nu! 

Vi kører også som elektriker døgnvagt Amager, alle årstider og tider på døgnet.

Afspil video om Københavns Elektriker Amager døgnvagt kører akut

Københavns Elektriker firma kører i hele København, Se din lokale bydel her

2 reaktioner

 1. Hej med jer, ville bare sige tak for den gode service og veludført el-arbejde på min adresse på Amager.

  1. Wuaw Lone!
   Tusind tusind tak – det varmer utrolig meget på sådan en kold dag som idag.

   Håber du får en fantastisk dag!
   Dbh Københavns Elektriker Amager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.