Nyt el i nybyggeri eller renovering - Københavns Elektriker

Nyt el og el til byggeri

Nyt el i nybyggeri eller el renovering

Ældre el-installationer kan udgøre en stor sikkerhedsfare for både bygning, lejligheder, hus og mennesker, og derfor bør du gennemgået el-installationerne i bygninger, der er mere end 40 år gamle. En el gennemgang kan afsløre, om der skal foretages en nyt el og en el-renovering. Du må nemlig ikke selv begynde at arbejde med ledninger og kabler, der gemmer sig i væggene, der kræves autorisation.

Københavns Elektriker har stor erfaring med nyt el og el-renovering, ligesom med nybyg, byggestrøm og nybyggeri.
Bliv ringet op

Københavns Elektriker udfører;

  • Installation af nye stikkontakter
  • Byggestrøm og byggepladstavle 
  • EDB- og internetinstallation
  • Antenneinstallation
  • Renovering af stofkabler
  • Renovering af alt el
  • Skjulte kabelinstallationer
  • Renovering af badværelse og køkkeninstallationer
  • Renovering af både hele og dele lejligheder og huse
  • El-installationer og byggestrøm til nybyggede huse
renovation concept

Hvorfor el-renovering og nyt el?

Det vil nok overraske mange, at gamle el-installationer udgør en af de største brandfarer. Mistænder du, at der kan være problemer med dine el-installationer, eller bor du i et gammelt hus, bør du undersøge, om det er tid til nyt el, el-renovering Københavns Elektriker kan hjælpe dig. 

En el-renovering øger sikkerheden i hjemmet betragteligt og sørger for, at alle dine installationer lever op til moderne standarder og forskrifter. Renoveringen omfatter typisk stikkontakter, ledninger, HPFI-relæ og andre dele, der har været udsat for slid og ælde.

Det kan også være, at du er i gang med at renovere dit hus og derfor også ønsker at få renoveret eller flyttet el-installationerne. I et sådant tilfælde har du brug for en autoriseret elektriker, fordi der skal arbejdes på de grundlæggende installationer i huset, som ikke er umiddelbart tilgængelige. Københavns Elektriker har stor ekspertise i netop el-renovering, og du får 5 års arbejdsgaranti på alt vores arbejde i forbindelse med nyt el København og Nordsjælland. 

Vi er eksperter i nyt el, el- renovering og kabeltrækning

Hver enhed, du bruger, tilføjer en vis mængde strøm under drift, hvilket øger den samlede belastning på dit el-anlæg. Problemet opstår, når vi forsøger at bruge mere strøm og kraft, end vores el-anlæg kan håndtere, hvilket resulterer i overbelastning.

Overbelastning får HPFI relæet til at udløse eller sikringerne til at springe – afbryderen vil udløse og slå strømmen fra, hvilket afbryder strømforsyningen til det el-anlæg og afbryder strømmen. Strømafbrydere vil give dig det lag af beskyttelse og i sidste ende forhindre husbrande. Men antag, at du ikke har en afbryder på dit kredsløb.

Sker det ofte? I så fald vil nyt el eller el-renovering være et uundgåeligt must. Københavns Elektriker kommer gerne med tilbud på nyt el eller el-renovering, vi hjælper med alt fra installering af ny el-tavle, rillefræsning og kabeltrækning. Kontakt os nu for mere info. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.