Udskiftning af eltavle - reducer prisen

Udskiftning af eltavle

Overvejer du en udskiftning af eltavle i dit hjem og få en mere modern og sikker variant? udskiftning af eltavle er en velvalgt investering, der øger sikkerheden i din ejendom markant – især hvis du i øjeblikket har en ældre model eller en eltavle, der ikke fungerer optimalt.

Når du vælger en udskiftning af eltavle med et moderne el, får du et sikkert elsystem med jordfejlsafbrydere, som både kan redde liv og reducere risikoen for brandbrande betydeligt. Men hvad kan du forvente af omkostninger, når du foretager en udskiftning af eltavle? Vi går igennem det her!

Udskiftning af eltavle – pris

Når du skal lave en udskiftning af eltavle, påvirkes prisen hovedsageligt af tre forskellige faktorer:

  1. Betingelserne for din ejendom og hvordan installationen ser ud i dag. Skulle du eksempelvis skulle tegne alt el om, betyder det en højere pris i takt med, at arbejdets omfang stiger.
  2. Størrelse og type af eltavle, du vælger at udskifte til. 
  3.  Samt hvem du hyrer til udskiftning af eltavle
 

Hvor meget det koster at udskifte et gammelt eltavle til ny eltavle varierer mellem alt fra cirka 8.000 til 19.000 kroner, afhængigt af disse faktorer.

 

Udskiftning af eltavle København - fra 6900kr ekskl. moms

Udskiftning af eltavle – reducer prisen

Når du skal lave en udskiftning af eltavle, kan du reducere prisen på dit projekt betydeligt, hvis du fremlægger de rette informationer fra starten af. 

Giv en så nøjagtig beskrivelse af projektet som muligt ved den første kontakt med os for at få et så præcist tilbud som muligt. Skulle du f.eks. Have dine egne ønsker om, hvilket materiale du skal bruge, bør du medtage dette i din tilbudsanmodning.
Som altid, når du ansætter en elektriker, skal du dobbelttjekke, at virksomheden er autoriseret. 

Bed om en klar aftale, hvor arbejdet med udskiftning af eltavle af er specificeret så detaljeret som muligt for at undgå misforståelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.