Elektriker Hvidovre

Elektriker Hvidovre

Københavns Elektriker Hvidovre er en elektriker i Hvidovre kommune som tilbyder beboer og virksomheder kommunen komplette elinstallationer og elektriker døgnvagt Hvidovre. Vi kan hjælpe med både store og små opgaver og i og med at vi har døgnvagt så er vi altid ved telefonen, så at du kan kontakte os vare sig det er spørgsmål om en akut opgave eller et spørgsmål om fx elektriker priser Hvidovre. 

Københavns Elektriker Hvidovre
Københavns Elektriker Hvidovre

Ydelser Københavns Elektriker Hvidovre

Søger du en elektriker Hvidovre som kan varetage alle dine behov af el-service ikke her of nu, men også i fremtiden, så kan du bruge os. Vi ser os selve som et pålideligt og loyalt elektrikerfirma som fokuserer på kundens (dine) behov hele tiden. Det er vigtigt for os at du er tilfreds med både service og kvalitet hos vores elektriker Hvidovre. 

Vores almindeligste el ydelser i Hvidovre er;

Elektriker Hvidovre døgnvagt – Akut el-service hvor vi kører ud og hjælper beboer med elservice i kommunen, finder fejlen og reparerer dem hurtigst muligt.
El-renovering og nye el-installationer – Vi udskifter gammelt el til nyt. F.eks. gamle stofledningen bliver erstattet til nye der ikke kan fatte ild. 
Opgradering af el-tavle, moderne og flere apparater kræver mere strøm, vi kan opgradere el-tavlen i dit hjem med flere grupper, efter behov.
El oplader til bil – El biler bliver mere og mere populært og det er en trend der er for at blive. Få praktisk opladning af din elbil gennem at få monteret et lade stand derhjemme.
Montering af ekstra afbrydere og stikkontakter, uanset om du skal bruge et ekstra stikkontakt udenfor eller indenfor så kan vi hjælpe. 

Andre populære ydelser hos Københavns Elektriker Hvidovre;

Montering af DUKA varmegenvindning, få et bedre indeklima nemt, vi kan montere DUKA ventilation på mindre en dags tid, inkl.. diamantboring. 
Byggestrøm, byggestrøm er starten på et nybyggeri, lad vores elektriker Hvidovre hjælpe dig at få en god start på din næste byggeprojekt. 
Montering af HPFI-relæ, mangler du en fejlstrømafbrydere så er de tid til at gøre noget ved det, det er nemlig et lovkrav at have en fejlstrømafbrydere monteret i sit el-anlæg. 

Derfor er vi et udmærket valg af elektriker Hvidovre
Derfor er vi et udmærket valg af elektriker Hvidovre

Derfor er vi et udmærket valg af elektriker Hvidovre

Når du vælger os som din elektriker Hvidovre så kan du være sikker på at vi kommet til aftalt tid og at du får udført lovlige og sikre elinstallationer som kommer at holde i mange år fremover. 

KLS, kvalitetssikring udarbejder på alt arbejde vi laver og det indgår også i nævnte elektriker priser hos os.

Miljøtillæg og andre afgiver er også altid oplyst i de priser og tilbud som vi udarbejdet til vores kunder som spørger om pris eller tilbud elektriker Hvidovre. 

Når du vælger os som din elektriker Hvidovre til at udføre netop dine elinstallationer, så er du i sikre hænder. 

Vi er intresserede over for dig og din opgave og vi vil gerne høre mere om hvad vi kan gøre for dig. Så tag kontakt til os, så at vi kan løse din elektriker opgave i fællesskab sammen med dig! Du kan skrive til vores elektriker Hvidovre her, eller ringe til os på telefon: 77 42 22 22, vi glæder os til at høre fra dig!

 

Københavns Elektriker kører i hele Hvidovre
Københavns Elektriker kører i hele Hvidovre

Vi er på din adresse indenfor en time ved akut behov af elektriker i Hvidovre og Vestegnen 

Hvis du er blevet ramt af en hastende opgave f.eks. problemer med strømmen, så er vi tæt på dig, hver dag kører vi omkring Gamle Køgelandevej, Hvidovrevej, Avedøre havnevej, Holbæk motorvej mv. 

Så tøv ikke med at kontakte os, til hurtig effektiv akut elektriker Hvidovre døgnvagt hjælp. Vi kører i hele kommunen 24 timer om døgnet. 

HPFI relæ akut montering

Mangler du et HPFI relæ, så monterer vi det for dig akut til lav pris, ved bestilling af akut elektriker døgnvagt Hvidovre.

Produkt varenummer: 5

Produkt Brand: Schneider

Produkt valuta: kr

Produkt pris: 1.500

Pris Gælder til: 20.02.2023

Produkt på lager: InStock

Redaktørens bedømmelse:
5
Københavns Elektriker firma kører i hele København, find din lokale bydel her og læs mere

Elmålere og el-tavle hos Københavns Elektriker Hvidovre

Kan jeg selv opgradere min elmåler eller el-tavle?

Intet projekt så stort bør udføres uden hjælp fra en autoriseret elektriker. Når du vælger Københavns Elektriker Hvidovre, kan du læne dig tilbage og slappe af, mens vi tager os af tilladelser, autorisationer og kodekoordinering. Du får en opgraderet el-tavle eller elmåler på ingen tid.

Hvorfor skal jeg opgradere min elmåler og el-tavle?

Opgradering af din elektriske service fra 100 til 200 ampere er den bedste måde at forhindre, at dit hjems elektriske system bliver overbelastet. Vi alle ved at vi kræver meget mere strøm i vores hjem i dag, end vi gjorde for 20 år siden. Hver ny elektrisk enhed, vi får, øger denne efterspørgsel, lige fra at få et nyt tv til at købe en elbil. Selvom du ikke har brug for en opgradering af en elmåler endnu, bør du få en, hvis du planlægger at afslutte kælderen, købe et elbil eller andet, der kræver meget elektricitet.

Du kan bruge den elektriske belastningsberegning til at se, om du skal opgradere din el-service, eller du kan kontakte eksperterne hos Københavns Elektriker Hvidovre for at tage sig af processen og anbefale den bedste løsning.

Hvor meget koster det at udskifte en elmåler og eltavle hos Københavns Elektriker Hvidovre?

Ifølge statistiker er de gennemsnitlige omkostninger ved udskiftning af en elmåler og el-tavle 12.55kr. Det varierer afhængigt af prisen på måleren, serviceniveauet (ampere) og den tid, det tager at gennemføre projektet.

Københavns Elektriker Hvidovre anbefaler overspændingsbeskyttelse i din el-tavle

Hvad er overspændingsbeskyttelse?

En strømstød er, når lyn eller beskadigelse af strømledninger sender en bølge af strøm gennem kabler og ind i dit hjem. Overspændingsbeskyttere er enheder, der registrerer overspændinger af elektricitet, der er potentielt skadelige, og leder dem tilbage til stikkontaktens jordledning. Dette beskytter alt, der er tilsluttet overspændingsbeskytteren, såsom bærbare computere og telefoner, mod at blive beskadiget af strømstødet.

Virker overspændingsbeskyttere i hele huset?

Ja! Hos Københavns Elektriker Hvidovre vil vi aldrig prøve at sælge dig noget, der ikke er effektivt. Ligesom en lille overspændingsbeskytter, købt i butikken, forhindrer strømstød i at stege din kaffemaskine eller bærbare computer, så beskytter en overspændingsbeskytter hele dit hjem mod strømstød. 

Overspændingsbeskyttere til hele hjemmet er installeret på dit hjems el kabel, der forhindrer strømstød i at komme ind i dit hjem overhovedet og beskytter hvert stykke elektrisk udstyr på én gang.

Er køb af overspændingsbeskytter pengene værd?

Ja, den er pengene værd. Overspændingsbeskyttere til hjemmet sparer dig for at skulle udskifte apparater uventet, hvilket kan være en stor økonomisk belastning, men de kan også kvalificere dig til forsikringsrabatter. Tjek med dit forsikringsselskab for at se, hvilke rabatter du kan være berettiget til, og høst fordelene ved at spare penge på to måder på samme tid!

Hvorfor vælge Københavns Elektriker Hvidovre?

Pålidelig service
Vi går op i at have tilfredse kunder og vores mål er at alle kunder er tilfredse med at vælge os som deres elektriker Hvidovre.

Fast prisfastsættelse
Akut vagtudkald til fast pris, vi tilbyder faste lave elektriker priser i hele København. 

Kvalitetsprodukter
Vi bruger os at de bedst leverandører af el produkter på markedet og køber ind i AO

Elektriker pris Hvidovre

Prisen for en elektriker i Hvidovre inkluderer ALT (moms, rejsetid, km, parkering, bilomkostninger, administration, udskrivning af egenkontrol, fakturering og et års garanti). Denne pris inkluderer reservation af vores elektriker i Hvidovre. Den tid, der er booket, er den tid, som du får på fakturaen, da jeg sætter tiden af ​​til dit arbejde. Eventuelle omkostninger til elektriske materialer kan blive tilføjet, hvis du ikke selv ordner det.

Husk at det ikke er ikke tiden du betaler for, men for vores elinstallatørers viden. 

 

Sammen er vi alle om at minimere vores elforbrug og belastning på klima. Se video om elbusser i Hvidovre her. 

Ofte stillede spørgsmål

Er LED-lys sikre?

LED-lys er fri fra ultraviolette stråler. Så ja, LED-lys er meget sikkert at bruge.

Hvad er levetiden for LED-lys?

Baseret på nogle beregninger, hvis de bruges 8 timer om dagen, kan de holde op til 15 år. Deres gennemsnitlige levetid er omkring 40.000 kilowatttimer.

Hvornår kan Københavns Elektriker Hvidovre være på min adresse?

Ved akut bestilling, så kan vi være på din adresse indenfor 1.5 time, som regel. 

Kan man bruge smarte stikkontakter uden WiFi?

Wi-Fi kan være nødvendigt for nogle stikkontakter. Men hvis Wi-Fi-forbindelsen stopper, betyder det ikke, at din smarte stikkontakt holder op med at virke. I stedet vil den kun køre på lavere kapacitet og mangler nøglefunktioner uden internetforbindelse.

Hvad er forskellen mellem en programmerbar termostat og en smart termostat?

Den smarte termostat er også programmerbar, men har en ekstra smart funktion – den er så klog at den kan lære din adfærd over tid og automatisk justere temperaturen i dit hjem baseret på dine vaner og ønsker.

2 reaktioner

 1. Hej Københavns Elektriker Hvidovre..
  Jeg overvejer at montere en DUKA i vores kældere, men vil gerne høre om der er nogle andre muligheder eller alternativer.
  Jeg har send jer en mail!

  1. Hej Louise
   Mange tak for din kommentar på vores side om elektriker Hvidovre. Vi har vist været i kontakt med hindanden, tror jeg at vi har monteret en Duka One S6 hjemme hos dig. Vi håber i hvert fald på at hvis så er tilfældet at i er været glad for både service og produktet i mange år fremover! Vi får ikke tjekket vores kommentarer lige så ofte som vores mail, kontakt@koebenhans-elektriker.dk tjekker vi hver dag 🙂

   Dbh Københavns Elektriker Hvidovre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.