Montering af udendørs stikkontakt pris og priser på indendørs og udendørs stikkontakt etablering af elektriker København og Nordsjælland

Udendørs stikkontakt montering

Dette skal du vide før du monterer udendørs stikkontakter

Udendørs stikkontakt montering har mange fordele, både for dig der bor i en lejlighed med balkon og for dig i en villa med terrasse eller i et hus med have. En montering af udendørs stikkontakt betyder, at du kan tilslutte højttalere til stemningsmusik i varme sommeraftener, du kan oplade computeren, når du flytter ud fra hjemmekontoret indenfor, eller når du tilslutter en elektriske grill.

Forkert monterede udendørs stikkontakter kan præcis som forkert monterede elektriske produkter generelt kan have ødelæggende konsekvenser, det er dog ekstra vigtigt når det gælder udendørsstikkontakter, fordi at de er ekstra udsatte for fx fugt. Derfor dedikerer vi denne artikel til at gå igennem, det der er vigtigt for dig at huske på, når det kommer til el udenfor og udendørs stikkontakter. Vi ser nærmere på sikkerhed og retningslinjer for højde og placering.

‍Pris montering udendørs stikkontakter kan du nemt få her. Udfyld formularen her og så vender tilbage til dig med en pris.

Regler og lovgivning udendørs stikkontakter

Da udendørsstikkontakter er ekstra udsatte el-installationer er de skærpe regler og love herom. Dine udendørs stikkontakter skal fx altid være beskyttende og jordforbundet. En beskyttende jord er en sikkerhedsforanstaltning, der beskytter mod strøm, der passerer gennem dig, hvis du rører ved en defekt elektrisk installation, fx en defekt stikkontakt.

Nye stikkontakter, der installeres udenfor, skal også have en jordfejlsafbryder. Har du allerede fået en udendørs stikkontakt montering som er en ældre af en elektriker? Suppler gerne med bærbare jordfejlsafbrydere også for disse, for at øge sikkerheden for dig og dine kære.

Hvor højt skal en udendørs stikkontakt monteres?

En udendørs stikkontakt skal som minimum placeres ca. 30-40 cm fra gulv til toppen af stikkontakten, gerne højere op for at sikre at børn ikke kan få adgang. 

Føler du dig usikker på, hvilke regler og retningslinjer du skal tage i betragtning, når du installerer stikkontakter udendørs? Vores elektrikere i København kan hjælpe dig og vi kører i hele Region hovedstaden.

Pris montering af udendørs stikkontakt

Københavns Elektriker tilbyder udendørs stikkontakt montering fra. 1.800kr  alt efter hvor du bor og hvilken model og mærke som du ønsker.

Ældre model af udendørs stikkontakt
Ældre model af udendørs stikkontakt

Københavns Elektriker monterer udendørs stikkontakter til fast lav pris 

Kontakt os for tilbud på montering af udendørs stikkontakt i København og på Sjælland. Du skal vælge os som din elektriker hvis du sætter pris på følgende hos en håndværkere:

 1. Du går op i at den elektriker du hyrer holder alle aftaler.
 2. Det er vigtigt for dig at elinstallationerne bliver lovligt udført.
 3. Du kan lide at få gode råd og tips undervejs vedrørende dine el-installationer. 

Vi ser frem til at høre fra dig og montere stikkontakter hvor du har brug for det!

4 reaktioner

 1. Har i tid til at hjælpe med en opgave, det drejer sig om en montering af udendørs stikkontakt i et kolonihavehus på Amager?

  1. Hej Anders

   Selvfølgelig har vi det! Jeg er glad for at du også fik sendt os en mail, vi har vist været i kontakt med hinanden 🙂 Vi tjekker ikke kommentarer så ofte som mails (kontakt@koebenhavns-elektriker.dk), som vi tjekker hver dag.

   Dbh Københavns Elektriker

 2. Hej.

  Jeg har en tagterrasse hvor jeg godt kunne tænke mig en udendørsstikkontakt.
  Der er strøm lige indenfor ved opgangstrappen.
  Hvad koster det at lave et stik udendørs?

  1. Hej Reidar

   Tusind tak for din kommentar, hvis du sender os en mail til kontakt@koebenhavns-elektriker.dk – Hvor du også sender nogle billeder på situationen samt din adresse eller postnummer, så kontakter en af vores elektriker dig og venter tilbage med flere spørgsmål eller en pris på udendørsstikkontakt. Det er generelt ikke en kompliceret opgave, så det burde derfor ikke tage alt for lang tid.

   Mvh
   Københavns Elektriker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.