Duka varmegenvinding montering København & Nordsjælland. Københavns Elektriker monterer alle modeller inkl. hulboring og håndværkerfradrag fra 7900kr

Duka varmegenvinding

Duka varmegenvindinger designet til at kunne sættes ind i facaden og på enkelt vis kunne opgradere en teleskopventil. Duka varmegenvindinger kommer i mange forskellige former og funktioner. Hvor de mest populære er Duka One S6, S6B og Duka One Pro 50+. Københavns Elektriker monterer de alle inkls. hulboring og håndværkerfradrag fra 7900kr i hele Storkøbenhavn

Et indeklimafra fra fugt og bakterier er vigtigt for alles vores velbefindende. De danske boliger er som regel isoleret fra top til tå, hvilket resulterer i dårlig udluftning og dermed et dårligt indeklima. Et bedre indeklima kommer udefra den friske luft via ventilationsløsninger af forskellig art, Duka varmegenvinding er et rigtigt godt alternativ.

Duka varmegenvindinger hvad kan det?

Nogle af de bedste løsninger leveres af Duka varmegenvinding, med 40 års erfaring med at udbyde ventilationsløsninger til danske boliger er Duka varmegenvinding et udvalgt valg af udluftning. Duka Ventilation er en professionel og anerkendt producent og leverandør af ventilationssystemer til danske hjem.

Duka varmegenvindinger tilbyder alt indenfor ventiler, varmegenvindinger , riste og rør og er således leverandør af ventilationsløsninger og varmeflytning. Vi monterer det meste af Dukas varmegenvindinger og  produkter som plastventiler og riste, metalrør og fittings, ventilatorer, styringer og tilbehør, villaventilation aggregater og meget meget mere.

Produkter af Duka varmegenvindinge er mange og varierende og du kan være sikker på, at vi sammen med dig finder frem til den bedste løsning af Duka varmegenvindinger, som der er behov for i dit hjem.

Desuden fås Duka varmegenvindinger i forskellige designs og i forskellige prisklasser, hvilket gør det muligt for enhver at forbedre sit indeklima

Hvordan fungerer Duka varmegenvinding?

I princippet kan alle Duka varmegenvidning køre skiftevis med indblæsnings- og udsugnings funktion. Din varme fra boligen overføres under udsugningsfunktionen til varmegenvinding ventilatorens keramiske veksler. Når ventilatorer vender og begynder at blæse luft ind i boligen, genbruges varmen igen gennem at udeluften forvarmes mens den passerer varmegenvindings systemets veksler.

Duka varmegenvindinger montering hos Københavns elektriker

Bekæmp radon Radon

Radon er en radioaktiv gas, som findes naturligt i undergrunden. Radon kan ikke ses, lugtes eller smages og fremkalder ikke bivirkninger, man kan føle med det samme. Alligevel berører radon mange danskere, Duka varmegenvindinger hjælper din med at holde et lavt radon niveau i dit hjem. Landsdækkende undersøgelser tyder på, at 350.000 huse i Danmark har et for højt radon niveau i hjemmet. Størstedelen af de udsatte huse er ældre énfamiliehuse, rækkehuse eller kædehuse. Radon i boliger er medvirkende årsag til omkring 300 nye tilfælde af lungekræft hvert år. Duka varmegenvinding er en effektiv måde at holde radon niveauet nede på.

4 reaktioner

    1. Hej Camilla,

      Selvfølgelig, nogle gange kræves en lift eller et stillads, i de lidt højere højder, vi vil dog gerne se på din opgave og vi har derfor sendt dig en mail.

      Mvh Københavns Elektriker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.