Elinstallatør byggestrøm og byg el til nybyggerier og leje af byggepladstavle - Bestil elinstallatør og elektriker til bygge af hus eller sommerhus

Byg el til nybyggeri og leje af byggepladstavle (byggestrøm)

Middeltidlig byg el nybyggeri og leje af byggepladstavle

Midlertidig el også kald byg el eller byggestrøm til dig, som bor eller står som ansvarlig for et byggeri på Sjælland, Nordsjælland eller i København, Få middeltidlig byg el til nybyggeri og leje af byggepladstavle hos Københavns Elektriker.

Der er tidspunkter, hvor du kan have brug for en midlertidig el, eller byg el på steder, hvor det ikke altid er så nemt og lige til at placere et stikkontakt. For eksempel, hvis du bygger et hus, eller hvis du har brug for lys eller højttalere ved en slags kortsigtet begivenhed, f.eks. ved et event eller krammemarked.

Hvor lang tid vil tager det at etablere el til nybyggeri eller byggestrøm?

For midlertidige tilslutning af bygge strøm tager det ca. 10 arbejdsdage fra forhåndsregistrering, indtil anlægget kan tilsluttes på plads.

Sørg for at registrere i god tid, så har vores elinstallatør tid til at forberede forbindelsen med byg el og når at skaffe alle de nødvendige materialer og værktøjer der skal til når nyt el skal etableres.

Hvordan installerer man byg el og byggestrøm?

Det er relativt nemt at bestille byg el, eller byggestrøm hos en elektriker. Du skal kun underskrive en aftale med et elnetselskab og sende det til os. Der udfylder du den ønskede forbindelsesdato, med et varsel på mindst 10 arbejdsdage, og hvis du vil leje byggepladstavle så tilbyder vi det, då må også ellers gerne have din egen byggepladstavle.

Når vi har modtaget ordren, sender vi en instruktion om nøglehåndteringen og kører ud og forbinder byggepladstavlen på byggepladsen hvor det skal bruges byggestrøm. Tilslutningsgebyret inkluderer også service og afhentning, når byggeriet er færdigt.

Hvis du har din egen byggepladstavle, som du ønsker at vi tilslutter eller har brug for mere end 63A, kontakter du os, Københavns Elektriker, og sender kontraktformularen til midlertidig tilslutning, mindst to uger før, som du også har underskrevet.

Få hjælp med byg el og byggepladstavle af vores elinstallatør

Københavns Elektriker er ansvarlig for, at byggepladstavlen er på plads og udfører det nødvendige arbejde med byggestrøm. Det omfatter til- og frakobling, installation og demontering af forbrugsmålere og levering af permanent tilsluttet kabel.

Du som kunde skal sørge for, at placeringen af byggepladstavlen er godkendt. Vi placerer kun byggepladstavlen på kommunal grund eller på kundens grund.

Midlertidig byggestrøm som tilsluttes en byggepladstavle leveret af kunden

Byggepladstavlen skal være udstyret med et permanent tilsluttet kabel, ca. 6 meter af den korrekte dimension og med plads til en forbrugsmåler. Skabet skal ellers opfylde alle lovkrav elektriske sikkerhedsmæssige årsager.

Placering af byggepladstavlen finder sted på et godkendt sted ved siden af det eksisterende afgangspunkt i elnettet, for eksempel kabelskabe på gaden. Hvis byggepladstavlen ikke kan tilsluttes på det aftalte tidspunkt på grund af, at skabet ikke er på plads eller ikke opfylder kravene til tilslutning, betaler kunden de ekstraomkostninger, der opstår.

Prisen angives detaljeret og de er som regel inkluderer til- og frakobling, installation og demontering af forbrugsmålere.

 

Byg el til nybyggeri og leje af byggepladstavle (byggestrøm)

Generelle betingelser for at bruge din egen byggepladstavle

  • Elnettet er udviklet, så der er kapacitet nok.
  • Arbejdet skal kunne udføres på én gang og i normal arbejdstid.
  • Du som kunde skal sørge for, at placeringen af byggepladstavlen er godkendt og lovlig.
  • Vi placerer byggepladstavler  på kommunal grund eller på kundens grund. Forudsat at kablet føres.
 

Prisen byggestrøm og priser byggepladstavle montering inkluderer tilslutning, afbrydelse af kabel på det udpegede leveringssted og installation og demontering af måleudstyr og gælder, forudsat at der er tilstrækkelig kapacitet i elnettet. Hvis der er behov for for mere beregnes prisen for de faktiske omkostninger og opnås via et tilbud.

Vi tilbyder udlejning af byggepladstavler fra 180kr/dag

På lager har vi alle styrker af byggepladstavler til byggestrøm inkl. de mest almindelige heriblandt;

63 ampere (63 A)
32 ampere (32 A)
16 ampere ( 16 A)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.