Udskiftning af stofledninger og gamle el-installationer - Anbefaler Københavns Elektriker, få pris og tilbud udskiftning af stofledninger & gammelt el

Udskiftning af stofledninger og gamle el-installationer

Både ledninger i plastik og stofledninger har generelt en lang levetid, så længe man ikke rører ved dem, men begynder man at trække og bevæge sig i gamle stofledninger, kan beskyttelsen begynde at revne.

Renoverer du et værelse i et gammalt hus, med gamle el-installationer, som er 25 år og ældre, og installerer f.eks. nye stikkontakter og afbrydere, bør de gamle el-installationer og stofledninger udskiftes.

Bor du i et hus fra 30’erne eller 40’erne og stadig har kabler fra dengang, er det tid til at gå i gang med at planlægge en udskiftning af stofledninger og el-tavle.

Gamle el-installationer med ret beskyttelse

Gamle el-installationer og stofledninger kan blive overbelastet og forårsage brand. Ledninger, stikkontakter og afbrydere, stofledninger, der er gamle, kan tørres ud og opbruges og risikerer derefter at blive strømførende. En jordfejlsafbrydere eller et HPFI-relæ kan muligvis ikke forhindre dette.

Udskiftning af stofledninger et enkelt rum ad gangen

Hvis du nu bor i et gammelt hus, skal du ikke gå i panik. Alt skal ikke gøres i dag, og alt skal ikke gøres på samme tid. Vær metodisk og aftal en plan med f.eks. os. som er en elektriker i København, i henhold til Sikkerhedsstyrelses mangle anvisninger, vi er en del af Norh, autorisations nummer; EFUL-14443 . Du kan gennem at bruge os også nøjes med at få udskiftet stofledninger i et enkelt rum ad gangen.

Kontakt os for tilbud udskiftning af stofledninger

Vi er et elektriker firma med høj kundetilfreds og vi ser frem tid at hjælpe dig og komme med gode håndgribelige råd, så at du kan få komplet udskiftning af stofledninger og gøre dig af med de gamle el-installationer i et tempo som passer dig. Udfyld formularen her og få en pris og priser samt tilbud på udskiftning af stofledninger og gamle el-installationer.

Afspil video om Udskiftning af stofledninger og gamle el-installationer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.