Københavns Elektriker tilbyder rillefræsning, så er du selv fri fra at fræse el ind i væggen, bestil uforpligtende pris på rillefræsning her

Rillefræsning og fræse el ind i væg

Rillefræsning og at fræse el ind i væggen er et fysisk omfattende projekt, specielt hvis de er tale om murstensvægge. Det kræves en stærk rillefræser og en erfaren elektriker før at rillefræse el ind i en væg af hårdført materiale. 

Fræse el ind i væggen og rillefræsning, er et job som du kan udføre uden autorisation, men det betaler sig sjældent for dig at selv stå for denne del, da maskinerne et dyre at købe og at leje. 

Der opstår ofte meget slid på en rillefræser, så når du får et tilbud eller en pris på at fræse el ind i væggen, så er det taget i betragtning, at der er klinger der skal udskiftes.

Hvor lang tid tager rillefræsning?

Det er stor forskel i hvor lang tid rillefræsning tager i hvert enkelt bygning, det afhænger hvor lige det er at komme til og i hvilket kvalitet materialet af væggene er i. Københavns Elektriker har erfarne elektriker som ved hvordan man rillefræser både effektivt og præcist. Efterarbejdet kan komme til at tage længere tid hvis der er fræset for meget i væggen med rillefræseren. 

Hvad koster rillefræsning?

Rillefræsning priser fra 640kr i timen eksklusive moms. kan fås hos Københavns Elektriker, ellers plejer vi at fræse ind el i væggen som en del af et tilbud af et større projekt.

Har du brug for en fast pris på elektriker fræse el ind i væg? Indhent pris elektriker København, det er gratis og uforpligtende! Du er også velkommen til at sende en mail hvor du vedhæfter nogle billeder; kontakt@koebenhavns-elektriker.dk

Afspil video om Rillefræsning og fræse el ind i væg + pris på rillefræser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.