Ny el? Så ved du at det er tid til el-renovering

Nyt el? Så ved du at det er tid til el-renovering

Hvordan ved jeg om jeg har brug fr nyt el? Ethvert hjem bygget før 1975 kunne lige så godt have et gammelt el-system som ikke lever op til nutidens krav. Det er dog ingen grund til stress, dit el vil ikke holde op med at fungere ud af det blå. Der er dog et par tegn at se efter hvis du er i tvivl om du har brug for nyt el eller en el-renovering, som vil fortælle dig, at dit hjem har brug for en opgradering af el-installationer, dvs. nyt el. 

1. Du går mange turer til din el-tavle

Hvis du konstant er nødt til at løbe til din el-tavle for at dit HPFI, eller HFI-relæ slår fra igen og igen, skal du helt sikkert kontakte en elektriker for at tage et kig på om det er tid til nyt el eller en el-renovering. Du behøver ikke blive ved med at løbe frem og tilbage fra din el-tavle. Dit liv kan blive bedre. 

2. Du mangler stikkontakter, du kan få flere ved en el-renovering, nyt el

Et fælles kendetegn ved gamle huse er, at de ikke har nok stikkontakter. I gamle dage behøvede de ikke stik til diverse gadgets og opladere – så den naturlige tilpasning er at købe en hel masse forlængerledninger og bruge dem. Hvis dette lyder som dig, er dit elektriske system muligvis ikke i stand til at opretholde den mængde strøm, du har brug for.

3. Du har stemningsbelysning som du ikke har bedt om

Bliver dine lys dæmpet, uden at du dæmper dem? Det er (sandsynligvis) ikke et spøgelse. Det er et tegn på, at det er tid til nyt el eller en el-renovering. Kontakt Københavns Elektriker og få noget gjort ved problemet. 

 4. Varme stikkontakter

Dine stikkontakter er varme.  Det er ikke godt! Hvis dine stikkontakter konstant er varme at røre ved, når du bruger dem, er der noget galt. Forældede stikkontakter vil nogle gange lave summende lyde eller poppe. Begge ting er meget dårlige tegn og er farligt. Københavns elektriker vil kunne hjælpe dig med at ordne tingene.

Eventuelle problemer med el løses normalt ikke i et hurtigt ryk. Elektricitet er meget farligt, og hvis du oplever nogen af ​​ovenstående problemer, bør du ringe til os hos Københavns Elektriker!

Lidt længere ned på siden kan du se hvordan du selv fejlsøger på en kortslutning i el-installationer eller har problemer med strømmen. Hvis du har brug for assistance så er du altid velkommen at ringe til os, vi er en døgnvagt elektriker København og hjælper dig i enhver situation! Vi er en del af Norh og er autoriserede via Sikkerhedsstyrelsen.

Det er altid gratis at få tilbud hos Københavns Elektriker hvis har brug for et elektriker tilbud eller pris på forhånd.  

Afspil video om Københavns Elektriker Gladsaxe tilbyder alt af el-service i Gladsaxe kommune, folk bruger os til opgradering af el-tavle til montering af flere stikkontakter og apparater og meget mere

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig