Grave ned strømkabel - Nedgravning af elkabler og ledninger

Grave ned strømkabel – Nedgravning af elkabler og ledninger

Kan jeg selv grave ned en strømkabel med spade?

Du kan sagtens selv grave ned en kabel i jorden med en spade. Men det er et krævende og hårdt arbejde. Du skal nemlig som minimum 0.3 meter ned i jorden og når du har gravet hullet så må du ikke selv trække kablet, det er nemlig autorisationskrævende arbejde. 

Kom fri fra stress kontakt os for nedgravning af elkabler og ledninger

Hos Københavns Elektriker besidder vi på viden omkring både nedgravning og etablering af kabler i jorden. Lad og gerne stå for hele nedgravning af kabler projektet. Så er du sikker på at du får en sikker og holdbar løsning.

Etablering af elbilopladere er almindelig og vi vi skal stå for hele projektet inklusive nedgravning af elkablet. Kontakt os for mere info eller tilbud. 

Grave ned strømkabel - Nedgravning af elkabler og ledninger tilbydes i København og Nordsjælland

Ska kabler i jorden lægges i rør?

Ved nedgravning af elkabler i jorden er det nogle gange nødvendigt at lægge kablet i rør. Skal det være specielle rør til elkabler eller kan man bruge fx rør til telekabler, optiske fibre eller lignende? De ser ret ens ud bortset fra farven. 

Der er nemlig klare regler for, hvordan kabellægning i jorden skal udføres. Der er regler for, hvornår der kræves beskyttelsesrør, hvilke typer af beskyttelsesrør og markeringsbånd inklusiv farve, der gælder, lægningsdybde af kabler og rør mm. Hvis du ikke selv er elektrikere så kan det være en jungle at finde ud af hvordan og hvorledes kabler i jorden skal graves ned. 

Københavns Elektriker har lang erfaring med at grave kabler ned i jorden samt kabelnedgravning. Vi er top forsikrede, så at hvis der sker en skade eller lignende så er du også dækket. Kontakt os i dag for mere info, 

Grave ned strømkabel - Nedgravning af elkabler og ledninger tilbydes i København og Nordsjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.