Elektronisk adgangskontrol og digitale låse - Anbefales af Københavns Elektriker til både villaer, lejligheder og erhverv. Kontakt os for tilbud

Elektronisk adgangskontrol og digitale låse – Anbefales

Derfor bør du investere i elektronisk adgangskontrol og digitale låse. Lås din dør op uden nøgler. En digital lås og elektronisk adgangskontrol giver dig en praktisk og smart løsning til en enklere hverdag. Som alle andre smart-home-enheder er hele ideen med en smart, eller digital lås at tilføje bekvemmelighed til dit liv.

En digital lås fra f.eks. ASSA ABLOY & RUKO giver bekvemmelighed, sikkerhed, automatisering og ro i sindet. Leder du efter en smart måde at gøre din hverdag lidt nemmere på, så kan et komplet elektronisk adgangskontrol system eller en simpel digital lås spille en vigtig rolle. Og vi hos Københavns Elektriker kan nemt montere de for dig. 

Ingen nøgler at holde styr på 

Låsehuset på din hoveddør tjener sandsynligvis sit formål – låst, ulåst og holder selvfølgelig også uønskede gæster ude. Digitale låse og elektronisk adgangskontrol i privaten, gør ikke nødvendigvis dit hjem mere sikkert, men du får mere kontrol. 

Med en digital dørlås kan du holde styr på hele familien og mistede nøgler hører fortiden til. Har du rengøringshjælp, plejepersonale, en hundepasser eller mange venner og familiemedlemmer, der møder op, kan en digital lås gøre det nemmere for alle.

Du skal ikke længere udlevere en fysisk nøgle til nogen eller gemme en nøgle i haven eller under dørmåtten. I stedet kan du give gæster og besøgende adgang, selv når du ikke er hjemme ved at udstede digitale nøgler. Det gør du normalt ved hjælp af låsens medfølgende app. Digitale nøgler kan hjælpe dig på så mange måder.

Men bare fordi du har opgraderet til en digital lås, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal udskifte dit eksisterende låsehus. Nogle digitale låse og elektronisk adgangskontrolsystemer kræver, at du udskifter hele låsehuset, men låse, der er fastgjort på indersiden af døren, giver dig mulighed for at beholde dit eksisterende lås huset, bruge dine gamle nøgler og spare dig selv for lidt installationstid.

 Sådanne eftermonterede digitale låse er den nemmeste måde at tilføje digital forbindelse til hoveddøren uden at udskifte hele låsestemplet. Et rigtig godt alternativ, ikke mindst for lejere.

Er du i tvivl om du låste døren?

Det er menneskeligt at glemme at låse og dermed kan du også tilfældigvis glemme at låse efter dig. Der er dog ikke noget, du skal bekymre dig om med en digital lås. 

Du kan fjernstyre din elektroniske adgangskontrol system, når den er tilsluttet WiFi. Det betyder normalt, at du køber en lille plug-in WiFi-hub til at forbinde låsen med dit netværk. Når du har gjort det, kan du låse eller låse din dør op, uanset hvor du har en internetforbindelse. En låst lås advarer dig, når din dør står åben eller ulåst. 

Smarte sensorer giver dig mulighed for at modtage en notifikation på din mobiltelefon, hvis du ikke har låst døren efter et bestemt tidspunkt. Hvis en, du kender og stoler på, har brug for at komme ind i dit hjem med kort varsel, kan du lade vedkommende komme ind med et tryk på en knap, hvis din lås er forbundet til en WiFi-hub.

Montering af elektronisk adgangskontrol og digitale låse

Nogle digitale låse kan monteres oven på din eksisterende dørlås, og du behøver ikke foretage ændringer eller skader på din dør. Nogle elektronisk adgangskontrol systemer er mere omfattende af montere. Københavns Elektriker kan montere det hele for dig, da vi samarbejder med lokale låsesmede i hele København. Så hvis du overvejer at få monteret en digital lås eller elektronisk adgangskontrol til villa, hus, lejlighed eller erhverv. Tøv ikke med at kontakte os for pris

Afspil video om Elektronisk adgangskontrol og digitale låse - Anbefales af Københavns Elektriker til både villaer, lejligheder og erhverv. Kontakt os for tilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.