Duka One VS Genvex

Duka One VS Genvex

Det findes mange forskellige ventilationsløsninger på markedet DUKA One og Genvex er to producenter som tilbyder varmegenvinding i Danmark. Københavns Elektriker monterer både DUKA One og Genvex ventilation. Mange spørger os hvad der er bedst DUKA ventilation eller Genvex ventilation, og det er derfor vi her har skrevet denne artikel DUKA One VS Genvex.

Hvad er et varmegenvinding anlæg?

Et varmevarmegenvindingsanlæg (varme-genvexanlæg) er et avanceret ventilationsanlæg, hvor varme, der suges ud af rummet/bygningen, overføres til den friske, køligere luft, der blæses ind udefra. På den måde forbedres indeklimaet, da rummet ventileres med frisk luft.

DUKA One VS Genvex, hvad ventilation er bedst?

Genvex har et bredt sortiment af ventilationsanlæg, som passer til enhver type bolig og behov. Københavns Elektriker vil anbefale Genvex er til dig som bygger nyt og ønsker et større anlæg. Genvex har alle forskellige fordele og features præcis som DUKA, og fælles for dem er, at de er meget energioptimerede, har en høj varmegenvindingsgrad og en høj energiklasse.

Læs mere: Genvex officielle hjemmeside

 

Genvex enhed monteres af Københavns Elektriker
Genvex enhed
DUKA One enhed montering hos Københavns Elektriker
DUKA One enhed

DUKA One består af en kanal med keramisk veksler, stormskærm og en indvendig lavenergi tovejs-ventilator. Når DUKA One ventilatorer vender og begynder at blæse luft ind i boligen, genbruges varmen ved at udeluften forvarmes mens den passerer veksleren.

DUKA og Genvex fungerer faktisk præcis på samme. Københavns Elektriker anbefaler at montere DUKA varmegenvinding til ældre bygninger samt kældere, da vi har rigtigt god erfaring med DUKA One produkter og effekten af disse. Genvex tilbyder varmepump løsninger og er et godt valg hvis du søger en komplet ventilationsløsning i et nyt hjem. 

Montering af DUKA og Genvex 

Københavns Elektriker tilbyder montering af både Genvex og DUKA One på hele Sjælland. Har du brug for rådgivning f.eks. hvad der er bedst i dit tilfælde DUKA One VS Genvex osv… Skriv i formularen her på siden eller ring til os, vi glæder os til at høre fra dig og at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.