Badeværelseventilator loft eller ydervæg? Montering tilbydes

Badeværelseventilator loft eller ydervæg

Ret badeværelsesventilator er meget vigtig fra mange aspekter, placering af badeværelseventilator i loft eller placering af badeværelseventilator i ydervæggen er altid altid så nem at beslutte.
Korrekt placering er vigtig, ikke mindst for at redde huset for fugt- og skimmelskader. Skimmelsvampeskader kan til gengæld påvirke folks helbred negativt. Derfor bør det undgås, og det er ret nemt. Det er bare at lufte tilstrækkeligt ud og er en simpel sag i forbindelse med nybyggeri.

Badeværelseventilator loft eller ydervæg? Montering tilbydes

Badeværelseventilator ydervæg

Mange vælger at tilføje en mekanisk ventilator til bad i en yder væg som fungerer med hjælp af en selvtrækprincip. I et badeværelse kan det være en rigtig god idé. Det er også muligt at tilslutte ventilationen fra badeværelset til et centralt mekanisk system, hvis et sådant findes. Men så skal systemet være effektivt nok selv til badeværelset, hvilket kræver lidt ekstra. Alle, der er i tvivl, kan med fordel hyre os til montering af badeværelseventilator i ydervæg eller i loft. 

Montering af badeværelseventilator i en yder væg kræver ofte et ekstra hul. Københavns Elektriker har en der er dygtig til at bore huller til badeværelseventilation i væg. 

Afspil video om Badeværelseventilator gennem loft eller ydervæg - Her hjælper vi dig men rådgivning og montering af Badeværelse ventilator loft eller ydervæg

Badeværelseventilator loft

Et populært spørgsmål som vores elektriker i København får vedrørende badeværelseventilator i loft er;

Hvorfor er ventilatoren på badeværelset placaret oppe i loftet?

I badeværelset dannes der store mængder fugt, og det skal luftes ud for ikke at give dig helbredsproblemer eller skader på bygningen. Grundprincippet for god ventilation er at forsyne huset med frisk luft i soveværelser, stuer og alrum. En badeværelseventilator i loftet er oftest tilknyttet eksisterende ventilationssystem.

Er der et ventilationssystem i forvejen, så anbefaler vi montering af badeværelseventilator i loft. Hvis der mangler er så anbefaler vi badeværelseventilator i ydervæg, hvor vi borer et hul og installerer ventilatoren til baderummet via en kanal. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Author picture

Send en besked og Københavns Elektriker kontakter dig

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.